Yunus Emre Ortaokulu

Vizyon: Kendini ve toplumu geliştiren, öz güveni gelişmiş, doğaya saygılı, çevre bilinci gelişmiş, liderlik özelliklerine sahip, “mutlu“ “özgür“ ve “ hayata hazır “ bireyler yetiştirmek için kaliteli bir eğitim ve öğretim sunarak, eğitim bölgemizde lider okul olmaktır.

Misyon: Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,Türk Milli Eğitim Temel Kanunu ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Milli tarih,milli dil ve milli coğrafya değerlerini benimsemiş,vatanını,devletini,insanları ve doğayı seven bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümsemiş,çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış,farklılıkları, zenginlik olarak algılayabilecek demokratik olgunlukta,kendisiyle barışık ve özgüven sahibi,liderlik özellikleri ile donatılmış,estetik beğenileri gelişmiş,idealist ve üretken,mutlu ve özgür bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://catalzeytinyunusemreortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Bulvarı No62 Çatalzeytin/KASTAMONU

Adres - Atatürk Bulvarı No62 Çatalzeytin/KASTAMONU

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe Merkezindedir.il Merkezine 100 km Uzaklıktadır.